menu
 
     
 

Fotoservice

Pasfoto's

In onze winkel/studio kunt u altijd terecht voor het maken van gecertificeerde pasfoto's voor bijvoorbeeld uw rijbewijs, paspoort of andere identiteitsdocumenten. Tevens verzorgen wij pasfoto's voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC NSF. Direct klaar en met de hoogste kwaliteit. U hoeft bij ons voor het maken van pasfoto's geen afspraak te maken.

Foto's via internet laten afdrukken

Snel en eenvoudig online uw digitale foto's in de beste kwaliteit afdrukken kan met de digitale fotoservice van Fuji Print. Bij Fuji Print bestelt u goede kwaliteit foto's voor een lage prijs (al vanaf €0,14 per foto). Uiteraard zijn diverse formaten mogelijk en de levertijd voor de meeste formaten is slechts 2 werkdagen. Ook kunt u via Fuji Print handige software downloaden om fotoboeken, kalenders, canvas en posters te maken en te bestellen. Klik hier om naar de site van Fuji Print te gaan.

Foto's uitzoeken in de winkel

Heeft u een grote hoeveelheid foto's en wilt u die liever niet allemaal zelf via internet versturen? Ook hier hebben wij een oplossing voor. In onze winkel hebben we een Fuji Order-It station staan. U voert gewoon uw geheugenkaart, CD-rom of USB stick in. Vervolgens ziet u direct de digitale foto's op het scherm. Daarop kiest u naar wens de formaten en aantallen en 2 werkdagen later liggen de foto's voor u klaar in de winkel.

Foto's zelf afdrukken in de winkel

Wilt u niet wachten, maar direct uw foto's hebben? In onze winkel hebben we ook een Kodak Kiosk staan. Deze is geschikt voor beelddragers uit vrijwel alle soorten digitale camera's, zoals SD-card, compact flash, MMC, memory stick en XD-card. Selecteer eenvoudig uw foto's en ze worden meteen voor u afgedrukt.

De Order-it en Kodak Kiosk zijn zeer gebruiksvriendelijk, maar mocht u een vraag hebben, dan helpen wij u graag verder.

Nu ook uw fotoboek klaar terwijl u wacht!

Het maken van een eigen fotoboek gaat vanaf nu nog sneller. Met onze fotoboekmaker kan men binnen enkele minuten eenvoudig een eigen fotoboek maken en printen.
Het album is direct klaar!

 

Online uw foto's af laten drukken?

Klik hier om naar de site van Fuji Print te gaan.

 

Fuji Print

fotoboekmaker

 
 
 
Welkom Portfolio Fotoservice Winkel Contact