menu
 
     
 

Winkel

Assortiment

Van handige compacte camera's tot zeer professionele spiegelreflex camera's, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een selectie aan fotoapparatuur en accessoires van de belangrijkste merken. Uiteraard staan wij u graag bij met deskundig advies.

Studio fotografie

Niet alleen op locatie, maar ook in onze studio maken wij mooie fotoreportages dankzij onze jarenlange ervaring in vernieuwende vakfotografie. Onze studio biedt mogelijkheden tot ruim 22 personen. U heeft al een professioneel studioportret (1 pers.) vanaf €39,50!
Interesse? Bel ons even voor een afspraak.

Zelf foto's afdrukken in de winkel

Wilt u niet wachten, maar direct uw foto's hebben? Dat is bij ons door de Kodak Kiosk geen enkel probleem. Na het plaatsen van de geheugenkaart in de fotokiosk verschijnen op het touchscreen beeldscherm eenvoudige instructies. Desgewenst kunt u voor het afdrukken nog digitale verbeteringen aanbrengen, zoals het corrigeren van rode ogen in flitsfoto's.

Inlijstwerk

Van klassiek tot modern, groot en klein, bij ons vindt u een ruim assortiment fotolijsten en passe-partouts. U kunt een lijst en passe-partout op elke gewenste afmeting laten maken.
Naast inlijstwerk kunnen wij ook zorgen voor uw foto op canvas, glas en aluminium.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Winkel

 

Studio

 
 
 
Welkom Portfolio Fotoservice Winkel Contact